Na snazi izmjene Zakona o telekomunikacijama

Bez autora
Aug 18 2011

Na snagu su stupile izmjene Zakona o telekomunikacijama koje idu na ruku korisnicima usluga različitih operatora u našoj zemlji. Među najvažnijim novostima je ograničenje trajanja pretplatničkog ugovora na najviše dvije godine, a operatori moraju ponuditi i kraću mogućnost trajanja ugovora. Korisnici bi odsad trebali znati što potpisuju jer tekstovi ugovora moraju biti razumljivi svima. Fiksni telefon više nije uvjet za uvođenje interneta u kućanstvo, iako samo onog minimalne brzine prijenosa podataka.

Na snazi izmjene Zakona o telekomunikacijamaNa snagu su stupile izmjene Zakona o telekomunikacijama koje idu na ruku korisnicima usluga različitih operatora u našoj zemlji.

Među najvažnijim novostima je ograničenje trajanja pretplatničkog ugovora na najviše dvije godine, a operatori moraju ponuditi i kraću mogućnost trajanja ugovora. 

Korisnici bi odsad trebali znati što potpisuju jer tekstovi ugovora moraju biti razumljivi svima. 

Fiksni telefon više nije uvjet za uvođenje interneta u kućanstvo, iako samo onog minimalne brzine prijenosa podataka, rekao je u razgovoru za Radio Sljeme Igor Vujović iz društva Potrošač.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik